چرا نگرانیم؟

چرا نگرانیم

این دلنوشته را با دقت مطالعه کنید و به این فکر کنید که کدام جمله، کدام خط، کدام پاراگراف مخصوص شماست و مسئله شما را حل می کند

برای بهره بردن بیشتر از این متن باید گوش‌های شنوا و قلب پذیرا داشته باشیم

این دلنوشته تا پایان عمر به کمک شما می آید چه در فصل‌های زمستان زندگی شما  و چه در فصل بهار زندگی، چه در سختی‌ها و چه در شادی های زندگی.

چون زندگی برای هر کس چه افراد موفق و چه افراد معمولی یکسان است و همگی پستی و بلندی‌ها را تجربه می کنند. اما یک فرق بزرگی است بین فرد آگاه و دیگر افراد جامعه…

زمانی که از فرد آگاه می پرسند که چرا نگران نیستی پاسخ او اینچنین است این نیز بگذرد…

باید کمی کار ریشه ای کرد خیلی ها نگرانی دارند و این یک کار سطحی است که به شما انرژی و وعده های پوچ بدهم و یک راه حل بدهم و نگرانی شما دو روز برود و بعد از دو روز دوباره باز گردد. پس باید ریشه‌ای این مسئله را باید حل کرد.

هر کجای این کره خاکی که برویم مردم نگران هستند داخل کشور مردم نگران هستند بیرون از کشور مردم نگران هستند و حتی هر فراد در کشورهای مختلف نگرانی‌های مخصوص به خود را دارند.

شاید در زمانی که شما این مقاله را می‌خوانید، نگرانی و استرسی نداشته باشید اما ممکن است در آینده دچار این مسئله شوید مطمئن باشد این مقاله حتما به درد شما خواهد خورد.

ریشه بیشتر مشکلات روحی و روانی و مشکلات زناشویی  و بیماری های جسمانی و … استرس و نگرانی است.

شما اگر بتوانیم با نگرانی درست برخورد کنید به عنوان یک فرد آگاه  می توانید در زندگی  بدرخشید.

در شرایط مختلف زندگی افراد موفق افرادی که الگو هستند یک راز دارند که نگران نیستند. هرجوری که این افراد زندگی می کنند شما هم می توانید زندگی کنید. کافیست آن اصول را بدانید  و شروع کنید به  تمرین و الگو برداری از آنها.

به عنوان فردی که در این کشور مسائل و مشکلات  به مراتب بدتری را دیده‌ام مثل ۸ سال جنگ تحمیلی شاهد نگرانی های مردم بودام، اما اکنون چه؟ الان که جنگی وجود ندارد. نه موشک‌بارانی هست نه کمبود مواد غذایی و چیز‌های دیگر. خدا را شکر کشور در امنیت کامل است. نگاهی بیندازید به کشورهای همسایه مثل عراق، سوریه، افغانستان و…

اما چرا اغلب نگران هستم؟

نگرانی زمانی به سراغ شما می‌آید که سوالی در ذهن دارید و پاسخی برایش ندارید.

چند لحظه لطفاً نگرانی‌های خود را به یاد بیاورد و آنها را در ذهن مرور کنید.

شما زمانی نگران هستید که به دنبال وقت هستید و از خود می‌پرسید، چه وقت؟ کی؟ چه زمانی؟ وقتی نگاه‌مان به ساعت و تقویم است و می‌پرسیم چه وقت این مملکت عوض می‌شود؟ هیچ اتفاق جدیدی در زندگی ما رخ نمی‌دهد

ریشه بیشتر نگرانی‌های ما این است که به ساعت و تقویم نگاه می‌کنیم و از خود می‌پرسیم چه وقت این مسئله در زندگی من حل می شود؟

پس ناخودآگاه شما به خاطر آن نگران هستید و عجله و شتاب دارید.

و همانطور که شما خوانندگان محترم می‌دانید ریشه اکثر امراض نگرانی و استرس است.

به عنوان مثال اگر می‌خواهید مشکل بیماری را حل کنید، بخشی از طریق مصرف دارو حل میشود اما باید بیماری  را از جهت روانی هم معالجه کرد.

ریشه اغلب سرطان ها نگرانی است. استرس و گرانی باعث می‌شود فرد دچار بیماری ام اس(MS) شود.

پس چه باید کرد؟

یکی از موارد مهم این است که بداینم خیلی از وقت‌ها و زمان‌های ما در دستان پروردگار است.

باید به او که خالق این دنیاست و به وقتهایی که او برای ما در نظر دارد اعتماد کنیم و این گونه سوالات را نباید با خود تکرار کنیم

چه وقت همسر من عوض می‌شود؟

چه وقت مشکل مالی من حل خواهد شد؟

چه وقت از این وضع مالی بیرون می آیم؟

چه وقت مشکل اعتیاد همسرم حل خواهد شد؟

چه وقت در دانشگاه قبول می شوم؟

چه وقت استخدام خواهم شد؟

چه وقت ازدواج می کنم؟

چه وقت جواب ایمیلم را خواهند داد؟

می‌بینیم که  هرگاه نگاه ما به وقت و باشد، نگرانی هم به دنبال آن می آید.

اگر شخصی هستید کم‌صبر و عجول و یا اشخاصی در زندگی شما هستند که از آنها انتظار زیادی دارید مطمئن باشید نگرانی بیشتر سراغ شما می‌آید.

امروز تصمیم بگیرید این نگرانی ها را نابود کنید. می‌توانید به پروردگار اعتماد کنید و این را بدانید که نگرانی‌های زندگی ما چه ریز و چه درشت در دست خداوند است و او در وقت مناسب خود این مسائل را حل می کند. و تو به وقت های خداوند اعتماد کن و بدان خداوند عمل می کند.

تا وقتی اعتماد نکنی هیچ اتفاق بزرگی رخ نمی‌دهد.

چیزهای که شما را نگران کرده را بیابید و به خدا بسپارید و بدانید که او بهتر از ما آن را حل خواهد کرد. البته منظور من این نیست که هیچ تلاشی نکنیم.

نکته بعد این است که بدانید رسانه‌های مختلف چه داخلی و چه خارجی بی دلیل شما را نگران می‌کنند. بهتر است در اولین فرصت حتماً تلویزیون را از منزل خود حذف کنید. کاری که من چندین سال است که انجام داده‌ام. تلویزیون دارم اما به هیچ آنتن داخلی و خارجی وصل نیست و از همه کانال های خبری در شبکه های اجتماعی خارج شده‌ام.

نکته بعدی این است که وقتی شما به ساعت و تقویم نگاه می کنید از خود می پرسید این مسئله کی حل می شود؟ شما به دلیل نگرانی  و استرس نمی توانید متمرکز باشید و فکر کنید و بازدهی بالایی داشته باشید و زندگی شما پر از استرس و نگرانی خواهید بود. و به  همین دلیل یک دفعه داد میزنید سر همسر خود و با همکاران خود بحث می‌کنید.

پس تمرکز را از وقت بردارید و بگذارید روی توسعه فردی و بهبود زندگی شخصی تان.

الویت های شما نباید نگرانی‌های زندگی شما باشد بلکه باید این باشد که به یک فرد توسعه یافته تبدیل شوید که چه در تحصیل، چه در روابط اجتماعی، چه در سلامتی و چه در بیان و سخنوری و… بهترین خودتان باشید.

تمرکز خود را از مشکل و مسئله بردارید و وقت های خود را به خدا بدهید.

نگرانی‌های زندگی هر چیزی که الان در آن هستید چه ریز و چه درست را کنار بگذارید و بگویید من می خواهم فرد بهتری تبدیل شوم

کتاب اثر مرکب دارن هاردی را مطالعه کنید و به آموزه‌های آن عمل کنید آنگاه که در منزل و در محل کار خواهید درخشید.

وقتی خودتان را به وسیله آموزش و مطالعه توسعه می‌دهید و سرمایه های روانی خود را بالا می‌برید در روابط بین فردی با افراد دیگر تند حرف نمیزنید بلکه کلام شما دیگران را تشویق می‌کند و به آنها روحیه می‌دهد و ناخودآگاه با اطرافیان و با همسر  و فرزندان با زبان محبت آمیز صحبت خواهید کرد. شما با توسعه خود به وسیله آموزش و مطالعه می توانید حتی خشم خود را کنترل کنید.

تا اینجا فهمیدیم که راز افراد موفق که وسط نگرانی‌های زندگی گیر کرده اند و کم نمی‌آورند توسعه و بهبود شخصی آنها و این است که سرمایه روانی خود را بالا برده اند و قت‌های خود را به دست توانمند خداوند سپرده اند.

مطمئن باشید اگر روزانه مطالعه داشته باشید فایلهای صوتی و تصویری آموزشی ببینید و در دوره‌های حضوری آموزشی شرکت کنید و مواردی که آموخته را در زندگی به کار ببرید کمتر دچار نگرانی و استرس خواهید شد.

بدون آموزش هیچ تغییری در زندگی ما حاصل نمی شود.

از اینکه وقت گذاشتید و این مقاله را مطالعه کردید از شما تشکر می‌کنم و امیدوارم مطالب آن مفید بوده باشد و کمتر دچار نگرانی شوید.

خوشحال خواهم شد نظرات خود را با من در میان بگذارید.

 

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید